NESTAO PORODIČNI NAKIT VREDAN 4.000 EVRA Opljačkana potpredsednica Nove srpske demokratije Simonida Kordić

Izvor: Blic, 02.Jul.2017, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTAO PORODIČNI NAKIT VREDAN 4.000 EVRA Opljačkana potpredsednica Nove srpske demokratije Simonida Kordić

Državljanka Rumunije čiji su inicijali E.T. (39) uhapšena je zbog sumnje da je sa D.T. iz Srbije iz kuće potpredsednice Nove srpske demokratije Simonide Kordić u Herceg Novom ukrala porodični nakit vredan 4.200 evra, kao i još 300 evra, saopštila je crnogorska policija.

Iz policije navode da su E.T. i D.T, za kojom se traga, došle do kuće Simonide Kordić, koja je i odbornik Demokratskog fronta (DF) u Skupštini opštine Herceg Novi, te tražile apartmane.

Majka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kordićeve, koja im je otvorila vrata kuće, dozvolila je osumnjičenima da uđu u kuću nakon što su rekle da traže smeštaj.

- Iskoristivši nepažnju majke Simonide Kordić, iz sobe su ukrale zlatni nakit vrednosti oko 4.200 evra i 300 evra u novcu nakon čega su pobegle - navodi se u saopštenju Uprave policije Crne Gore.

Iz policije navode da ukradeni nakit i novac nisu pronađeni kod osumnjičene koja je uhapšena, te da preduzimaju sve potrebne radnje da pronađu ukradeno i vrate Kordićevoj.

- Osumnjičene za ovo krivično delo, takođe se sumnja, počinile još četiri teške krađe u junu 2017. godine na području Herceg Novog - napominju iz Uprave policije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.