Izvor: Blic, 26.Jul.2023, 12:10

NESTAO BEOGRAĐANIN U CRNOJ GORI Vladan krenuo autom ka Ulcinju, od tada mu se gubi svaki trag, njegova supruga moli za pomoć: "Trpeo je jake bolove u stomaku"

Vladan Stanković (48) iz Beograda nestao je u ponedeljak tokom letovanja u Crnoj Gori, kada je kolima krenuo da zameni ulje na vozilu, nakon čega se nije vratio.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VLADAN (48) IZ BEOGRADA NESTAO NA LETOVANJU U CRNOJ GORI: Krenuo ka Ulcinju autom i od tada mu se gubi svaki trag! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023

Porodica moli za pomoć..Vladan Stanković (48) iz Beograda nestao je u ponedeljak tokom letovanja u Crnoj Gori. Njegova porodica poslala je apel i zamolila sve za pomoć. Kako kaže njegova sestričina Svetlana Kukić, Vladan je nestao u ponedeljak ujutru oko 11 sati tokom odmora u Crnoj Gori...Prema...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

MISTERIJA NESTANKA BEOGRAĐANINA NA LETOVANJU U CG: Oglasila se supurga Vladana i iznela nove detalje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 08:45

Vladan Stanković iz Beograda nestao je tokom letovanja u Crnoj Gori...Vladan je nestao u ponedeljak ujutru oko 11 sati, kada je iz mesta Utjeha krenuo ka Ulcinju automobilom...Na odredište nije stigao niti se od tada javio porodici, koja je kontaktirala policiju i poslala apel svima koji imaju neke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.