NESTALA POSLE LUDOG PLESA

Izvor: Kurir, 29.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTALA POSLE LUDOG PLESA

NOVI SAD - Mia Petrović (15), učenica novosadske gimnazije „Isidora Sekulić“, od subote u ponoć kao da je u zemlju propala! Devojka je nestala nakon što je samo u crnoj majici na bretele, farmerkama i cipelama izašla iz diskoteke „Fjužn“, gde je bila u provodu sa bratom, sestrom i društvom. Policija i rodbina krenuli su u potragu za njom, ali do sada, kako saznajemo, to nije dalo rezultata.

Rodbina nestale učenice priča da ih najviše brine što je Mijin mobilni telefon >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << non-stop nedostupan i što je iz diskoteke izašla iznenada i samo u majici na bretele.

- Iz kluba je izašla oko 23.45 sati, obučena samo u majicu na bretele, farmerkama i dubokim cipelama. Pola sata kasnije, pozvala je na kratko sestru na mobilni telefon, ali je on sada nedostupan. Koliko smo saznali od nekoliko gostiju diskoteke, tamo nikakvih problema nije bilo, a niko ne zna ni zašto je iznenada izašla, niti gde je otišla. Prema jednoj priči, njoj je u jednom trenutku zasmetalo to što je igrala malo slobodnije nego obično. Bilo ju je sramota - priča za Kurir jedna rođaka nestale devojčice.

Roditelji devojčice su u šoku, jer sa njom nikada do sada nisu imali probleme, pogotovo što je odličan i primeran učenik. Policija se uključila u potragu 24 časa posle njenog nestanka, što dozvoljava zakon kad je maloletna osoba u pitanju. Roditelji, takođe, pozivaju sve koji su u subotu oko ponoći bili u diskoteci ili tom delu grada i imaju bilo kakvu informaciju o Mijinom kretanju da se jave na telefone 064/148-75-27 ili 064/164-68-99, odnosno najbližoj stanici policije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.