NESREĆA U BAČKOM GRADIŠTU Povređeni maloletnik se oporavlja

Izvor: Blic, 25.Jun.2016, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA U BAČKOM GRADIŠTU Povređeni maloletnik se oporavlja

Maloletni L. H. (17) koji je zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći u Bačkom Gradištu u kojoj je poginuo njegov brat od strica Čongor Halapi (22), stabilno je.

Kako saznajemo u Dečjoj bolnici maloletnik je zadobio povrede glave i trbuha i smešten je u jedinicu intenzivne nege.

Mladić je povređen u saobraćajnoj nesreći juče, sat vremena posle ponoći, u Ulici Glavnoj kod broja 128 u Bačkom Gradištu. On je sedeo, i verovatno spavao, na zadnjem sedištu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "ford fokusom“ bečejske registaracije, kojima je upravljao Čongor, inače vlasnik kola.

Pretpostavlja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina.

Po dosadašnjim rezultatima istrage, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa kolovoza, posle čega se automobil nekoliko puta prevrnuo.

Od siline udara Čongor je podlegao povredama na licu mesta, dok je njegov saputnik teško povređen.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.