NESREĆA KOD BERANA: Poginuo motociklista iz Srbije

Izvor: Večernje novosti, 21.Jul.2019, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA KOD BERANA: Poginuo motociklista iz Srbije

Državljanin Republike Srbije Ž.V. (30), poginuo je oko 18 sati na putu Berane - Ribarevina Državljanin Republike Srbije Ž.V. (30), vozeći motocikl sa kraljevačkim registarskim tablicama, poginuo je oko 18 sati na putu Berane - Ribarevina.Prema prvim informacijama on se vozeći motocikl, sudario sa vozilom "golf" i na mestu stradao.Tragediju je, sudeći po svemu, u mestu Srđevac, prouzrokovao vozač "golfa2", bjelopoljskih registarskih oznaka, koji je sa magistale skrenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na seoski put ka mestu Lozna.Pročitajte još: SAOBRAĆAJKA NA JADRANSKOJ MAGISTRALI: Poginuo motociklistaU tom trenutku uz pravca Berana su naišla trojica motocikla, od kojih prvi u koloni nije uspeo da izbegne sudar.Saobraćaj je bio u prekidu nekoliko sati i stvorene su kilometarske kolone vozila.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Teška saobraćajna nesreća kod Berana: Poginuo motociklista iz Srbije

Izvor: B92, 21.Jul.2019

Državljanin Republike Srbije Ž.V. (30), poginuo je oko 18 sati na putu Berane - Ribarevina, javljaju "Večernje novosti"...Prema prvim informacijama on se vozeći motocikl, sudario sa vozilom "golf" i na mestu stradao...Tragediju je, sudeći po svemu, u mestu Srđevac, prouzrokovao vozač "golfa2",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.