Izvor: Blic, 26.Avg.2016, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA KOD ARILJA Mladić polomio stopalo na traktoru, lekari najavljuju amputaciju prsta

Sedamnaestogodišnji S.S. iz ariljskog naselja Cerovac danas je teško povređen u selu Dragojevac kada mu je, dok je vozio traktor šumskim putem, mašina uhvatila stopalo i polomila prste na desnoj nozi.

Prema informacijama iz užičke bolnice, S.S. je trenutno u operacionoj sali gde će mu najverovatnije biti amputiran jedan prst, dok će tri polomljena prsta lekari pokušati da spasu.

Nesreća se dogodila oko 11.30 kada je mladić, vozeći niz šumu, pokušao da stisne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kočnicu traktora, ali mu je noga sletela u pogonsko vreteno – kardan, koje mu je stopalo uvuklo u mehanizam i zarobilo ga. Otac koji se nalazio uz njega nije mogao da mu pomogne.

Ubrzo su u dragojevačku šumu pristigli hitna pomoć i vatrogasci koji su morali brusiliciom i hidrauličnim makazama da razvale i iseku traktor. Ta intervencija, saznaje „Blic“, trajala je više od sat vremena.

S.S. je odmah prevežen u užičku bolnicu. Kako nam je potvrđeno u ovoj ustanovi mladić nije životno ugrožen.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UŽAS KOD ARILJA: Pogonsko vratilo uhvatilo nogu mladića (17)

Izvor: Kurir, 26.Avg.2016

...Kako Kurir saznaje mladiću je nogu zahvatilo pogonsko vratilo i polomilo mu prste na desnoj nozi..Otac, koji je bio sa mladićem nije mogao sam da mu pomogne, pa su u pomoć pozvani vatrogasci, koji su duže od sat vremena sekući hidrauličnim makazama traktor oslobađali zarobljenu nogu mladiću..SS...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.