NEPREGLEDNA TUŽNA KOLONA Sahranjena devojčica koju je pregazio stric na slavi

Izvor: Blic, 09.Maj.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPREGLEDNA TUŽNA KOLONA Sahranjena devojčica koju je pregazio stric na slavi

Na groblju u Čajetini danas je sahranjena sedmogodišnja Marijana Janković koja je u nedelju poginula u Murgašu kod Uba u dvorištu svojih rođaka kod koga je sa porodicom došla na slavu.

Nesrećnu devojčicu usmrtio je „kvad“ kojim je upravljao njen stric Vladan Kuzeljević a u čijem krilu se za volanom, u trenutku nesreće, nalazio Marijanin rođeni brat.

Nepregledna kolona rođaka, poznanika, komšija, ispratila je devojčicu na večni počinak.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TUGA DO NEBA Sahranjena devojcica koju je pregazio stric na slavi

Izvor: medio.rs, 09.Maj.2017

Na groblju u Čajetini danas je sahranjena sedmogodišnja Marijana Janković koja je u nedelju poginula u Murgašu kod Uba u dvorištu svojih rođaka kod koga je sa porodicom došla na slavu...Nesrećnu devojčicu usmrtio je „kvad“ kojim je upravljao njen stric Vladan Kuzeljević a u čijem krilu...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.