NEĆU DA BACAM ZEMLJU, ONA TE UBILA!

Izvor: Kurir, 05.Okt.2011, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆU DA BACAM ZEMLJU, ONA TE UBILA!

BEOGRAD - Sahranila jedinca! - Ne ostavljaj me, sine... Učila sam te da budeš pošten i dobar, a ti ovako ode od mene... Sine moj jedini, zašto te ubiše...

BEOGRAD - Sahranila jedinca!

- Ne ostavljaj me, sine... Učila sam te da budeš pošten i dobar, a ti ovako ode od mene... Sine moj jedini, zašto te ubiše...

Ovim rečima se, gušeći se u suzama i očajnički ljubeći kovčeg, majka Radosava juče oprostila od sina Nikole Kneževića (24), koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << s trojicom kolega prošlog četvrtka nastradao na gradilištu u Zemunu. Nije Radosava želela da, kao što običaj nalaže, baci grumen zemlje u raku.

- Nećemo da bacamo zemlju, ona ga je i ubila - jecajući je izgovorila Nikolina rođaka. Sahrani Nikole Kneževića na groblju Orlovača prisustvovalo je više od sto rođaka i prijatelja.

- Radio je i po dva posla. Često je zimi tokom noći bio čuvar, a danju čistio sneg za dnevnicu. Bio je fizikalac, građevinac, a brao je i jabuke da bi zaradio za život. Mnogo se mučio, a evo kako je završio - ispričao je jedan od Nikolinih drugova.

Nikola je rodom iz Crne Gore, a s majkom je kao podstanar živeo u Beogradu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.