NE ZNA SE UZROK JOČIĆEVOG UDESA

Izvor: Kurir, 12.Feb.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ZNA SE UZROK JOČIĆEVOG UDESA

VELIKA PLANA - Od teške saobraćajne nesreće, u kojoj su povređeni ministar Dragan Jočić i njegov vozač Mirko Damnjanović, prošlo je dve i po nedelje, ali i dalje nema bližih informacija o uzroku i okolnostima ovog udesa. Opštinski javni tužilac u Velikoj Plani Vesna Ivanović, koja je prisustvovala uviđaju u noći između 25. i 26. januara, izjavila je da joj je tri dana kasnije dostavljen zapisnik istražnog sudije o uviđaju, ali da nema ovlašćenja da o njemu govori za javnost. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

- Opštinsko tužilaštvo još uvek nije podiglo optužnicu u ovom slučaju jer je po Zakonu o krivičnom postupku neophodno da nam policija iz Velike Plane dostavi izveštaj ili krivičnu prijavu, u zavisnosti od činjenica koje budu utvrđene. Za sada nemamo informacije kada će uslediti ovo dostavljanje jer su nam u policijskoj stanici rekli da čekaju ostale izveštaje o dokaznim radnjama u pretkrivičnom postupku - rekla je Ivanovićeva.

Istražni sudija Opštinskog suda u Velikoj Plani Miroljub Živanović, koji je izvršio uviđaj na licu mesta, u prisustvu opštinskog javnog tužioca i policijskih službenika Policijske uprave Smederevo, osim podatka da je na mestu nesreće zatečen policijski džip sa dvojicom povređenih i raskomadano telo psa, naveo je da će bliže informacije biti objavljene tek nakon veštačenja, koje će obaviti stručnjaci sa beogradskog Saobraćajnog fakulteta.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.