NE SEĆA SE NIČEG: Pronađen nestali Petar, ni roditelje nije prepoznao!

Izvor: Kurir, 08.Sep.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE SEĆA SE NIČEG: Pronađen nestali Petar, ni roditelje nije prepoznao!

UŠCE - Petar Tosović koji je nestao u nedelju 6. septembra posle saobraćajne nesreće u blizini mesta Ušće, pronađen je na desetak kilometara od rodnog mesta.

Petar je trenutno u šoku i posle dve noći provedene u šumu i dalje je uplašen, a porodica je zahvalna svima koji su bili uz njih i pružili im podršku.

Kako nam  je ispričala njegova tetka Regina Veljković, ljudi su ugledali Petra kako luta šumom, pa su javili njegovim roditeljima gde se nalazi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
- Hvala Bogu, našli smo našeg Petra. On je jako uplašen i ne prepoznaje gotovo nikog. Jedino čega se seća je da je prethodnu noć proveo spavajući pored reke - rekla nam je Veljkovićeva.

Ona navodi da su se meštani Ušća organizovali i tražili Petra od nedelje.

- Zaista smo zahvalni svima koji su se priključili potrazi. Petar se sada odmara i nadamo se da će se brzo oporaviti - navodi Veljkovićeva.

Kako su ispričali Petrovi prijatelji koji su alarmirali medije o nestanku, mladić se u noći između subote i nedelje vratio do kuće kako bi uzeo ključeve automobila da se provoza. Kako se nije vraćao kući, roditelji su počeli da ga traže i pronašli su slupan i prevrnut automobil, ali mladića nije bilo. Na mestu udesa nađen je i njegov mobilni telefon.

(J.I.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.