Izvor: Blic, 18.Jun.2023, 11:23

"NAZVAO ME JE I REKAO: 'NEKO NAS JE POUBIJAO'" Žena muškarca koji je ranjen u Mladenovcu: "Ostavio je komšiji novčanik da imam čime da ga sahranim"

Četrdeset dana je prošlo od kada je Uroš Blažić u svom krvavom piru usmrtio osmoro mladih, a trinaestoro ranio u selima u okolini Mladenovca. Porodice i prijatelji nastradalih progovorili su o dešavanjima te kobne noći između 4. i 5. maja. Među njima je i supruga teško ranjenog Jovice Stevanovića, koja se prisetila se kako je saznala za stravični masakr.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ispovest supruge ranjenog Jovice u masakru u Mladenovcu: Ostavio je komšiji novčanik da imam čime da ga sahranim

Izvor: 24sedam.rs, 18.Jun.2023

Muž je bio svestan, pozvao me je telefonom i rekao: "Neko nas je poubijao" - kaže ona

Nastavak na 24sedam.rs...

POTRESNA ISPOVEST SUPRUGE RANJENOG U MASAKRU KOD MLADENOVCA Pozvao me i rekao: "Neko nas je poubijao!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023

Četrdeset dana je prošlo od kada je U. B. u svom krvavom piru usmrtio osmoro mladih, a trinaestoro ranio u selima u okolini Mladenovca...Porodice i prijatelji nastradalih progovorili su o dešavanjima te kobne noći između 4. i 5. maja. Među njima je i supruga teško ranjenog J.S., koja se prisetila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.