Izvor: Blic, 29.Sep.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVLJENO SUĐENJE KAŠĆELANU Pripadnik kavačkog klana nudio 10.000 evra da dođe do Vukotića

Veće sudije Dragoja Jovića ponovo je odbilo predlog za ukidanje pritvora Slobodanu Kašćelanu koji se već deset meseci nalazi u Istražnom zatvoru. Kašćelanovi branioci tvrde da je delo koje mu se stavlja na teret u nadležnosti Osnovnog suda, te da nema osnova po kom bi njihov branjenik ostao iza rešetaka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NASTAVLJENO SUĐENJE KAŠĆELANU: Pripadnik kavačkog klana nudio 10.000 evra da dođe do Vukotića

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2019

Veće sudije Dragoja Jovića ponovo je odbilo predlog za ukidanje pritvora Slobodanu Kašćelanu koji se već deset meseci nalazi u Istražnom zatvoru...Kašćelanovi branioci tvrde da je delo koje mu se stavlja na teret u nadležnosti Osnovnog suda, te da nema osnova po kom bi njihov branjenik ostao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.