NASTASIJA LJUBILA SVOJE IGRAČKE

Izvor: Kurir, 17.Feb.2011, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTASIJA LJUBILA SVOJE IGRAČKE

STOKTON - Srećan kraj! Damjan (8) i Nastasija (5) Nastić, koji su posle osam meseci vraćeni roditeljima, dobro su i presrećni su što su ponovo sa svojim roditeljima. Vuk Nastić je juče poslao najnovije fotografije nasmejane dece redakciji Kurira i rekao da još uvek ne može da veruje da su opet zajedno. Njegov otac Slobodan kaže da su

STOKTON - Srećan kraj!

Damjan (8) i Nastasija (5) Nastić, koji su posle osam meseci vraćeni roditeljima, dobro su i presrećni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su što su ponovo sa svojim roditeljima.

Vuk Nastić je juče poslao najnovije fotografije nasmejane dece redakciji Kurira i rekao da još uvek ne može da veruje da su opet zajedno. Njegov otac Slobodan kaže da su svi u euforiji.

- Nastasija je trčala od sobe do sobe i poljubila sve svoje igračke kad je došla kući. Ona je, doduše, zaboravila malo srpski, ali sve će se vratiti na mesto. Najvažnije je da je meksička porodica kod koje su deca bila smeštena prema njima postupala lepo. Zahvalni smo tim ljudima što su prema našim unucima bili dobri. Kupili su im živog zeca i vodili su računa o njima, ali ipak su roditelji - roditelji - rekao je za Kurir Slobodan Nastić, otac Vuka Nastića.

Podsetimo, Agencija za zaštitu dece i sud odustali su u ponedeljak od svih optužbi za zlostavljanje dece protiv Vuka Nastića. On je juče obavio, kako je rekao, još neke sudske formalnosti i sad je slobodan čovek. Zanimljivo je da su srpskom bračnom paru podršku u njihovoj borbi pružali ne samo Srbi već i Amerikanci, koji su bili zapanjeni postupkom Agencije.

(M. Ž. L.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Meksikanci pate bez dece Nastića

Izvor: Blic, 18.Feb.2011, 01:15

Stvarno su našu decu pazili kao svoju i mi smo im na tome zahvalni. Oni su izuzetno teško podneli rastanak od Nastasije i Damjana, ali isto tako i njih vrlo često deca pomenu - priča Vuk Nastić za “Blic”...Od kad su 8. juna prošle godine odvojeni odlukom Agencije za zaštitu dece od roditelja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.