NASILJE U PORODICI Pretukao suprugu i pretio joj da će je ubiti

Izvor: Blic, 21.Jun.2017, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASILJE U PORODICI Pretukao suprugu i pretio joj da će je ubiti

Boljevaćka policija uhapsila je N.P.(43) iz okoline tog mesta zbog postojanja osnovne sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičeni muškarac je tukao svoju suprugu i naneo joj lake telesne povrede, pri tom preteći joj kako će je ubiti. Komšiluk je pozvao policiju koja je odmah došla na lice mesta i u kući osumnjičenog pronašla lekove za koje ne poseduje izveštaj lekara.

N.P. će uz krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru, a zbog sumnje da je neovlašćeno držao opojnu drogu biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.