NARKOMAN SE ISPEKAO U KRAĐI

Izvor: Kurir, 13.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NARKOMAN SE ISPEKAO U KRAĐI

BATOČINA - Tridesetpetogodišnji V. S. iz Batočine, registrovani narkoman i višestruki povratnik, zadobio je teške opekotine dok je krao bakar iz trafo stanice u tom mestu. Na svoj zahtev, V. S. je napustio batočinski Dom zdravlja, pa je sudija Zoran Dobrosavljević izdao naredbu da ga policija sprovede u Klinički centar na lečenje.

- Incident se dogodio u subotu oko 18 sati. Osnovano sumnjamo da je V. S. krao bakarne šipke iz trafo stanice koja se nalazi u krugu „Industrije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mašina Batočina“. Prema prvim rezultatima istrage, V. S. je provalio u krug fabrike „IMB“, koja odavno ne radi, a zatim obio i trafo stanicu. Iz trafoa je najpre izvadio četiri bakarne šipke duge 50 i profila sedam centimetara. Prilikom pokušaja da izvuče i petu, izbile su varnice i spržile V. S. po licu, vratu i rukama, kaže sudija Dobrosavljević. Za krađu se najverovatnije ne bi odmah saznalo da kamenolomi i firma za proizvodnju građevinskog materijala „Straževica“ nisu ostali bez struje.

Nekako u isto vreme, V. S. se obratio za pomoć lekarima Doma zdravlja u Batočini.

- Lekari su ga previli, a on je na lični zahtev odbio dalje lečenje. Rekao je da je opekotine zadobio dok je palio gumu. Međutim, lekar Dejan Milenković je posumnjao da su opekotine nastale na drugi način, jer ni na licu ni na drugim delovima tela nije bilo tragova gume - kaže Dobrosavljević.

Lekari batočinskog Doma zdravlja konstatovali su da je V. S. zadobio opekotine drugog stepena i da je neophodna dalja terapija, pa je sudija Dobrosavljević izdao naredbu da se V. S. prisilno odvede u kragujevački Klinički centar.

- Naložio sam i da se izvrši DNK analiza, s obzirom na to da V. S. ne priznaje da je krao bakar - kaže sudija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.