NAPRAVIO DETE ROĐENOJ ĆERKI

Izvor: Kurir, 16.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRAVIO DETE ROĐENOJ ĆERKI

OSTOJIĆEVO - Atila Čordaš (41) iz Ostojićeva biološki je otac deteta koji je njegova sedamnaestogodišnja ćerka M. Čordaš na svet donela 10. jula u bolnici u Senti, potvrdio je rezultat DNK analize koja je urađena u novosadskom Kliničkom centru. Istražni sudija Okružnog suda u Zrenjaninu Goran Zec saopštio je da se sa sigurnošću, bezmalo sto odsto, može reći da je Čordaš otac šestomesečnog dečaka. Bludni otac uhapšen je krajem novembra i odmah istražnim organima potanko opisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << šta je radio sa svojom ćerkom. Ovo je, kažu u Tužilaštvu, najdrastičniji primer incesta u ovom delu Banata i za ovo delo je zaprećena robija do 15 godina.

Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, svedočenje monstruma iz Ostojićeva mogli su da slušaju samo oni sa najjačim želucem. Koristio je svaku priliku da zadovolji svoju bolesnu pohotu, a ćerku je napadao čim bi u kući ostali sami. Nesrećnicu nije ostavljao na miru ni kada je bila u poodmakloj trudonoći.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.