Izvor: Blic, 22.Jan.2018, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD U STAROJ PAZOVI Pucao u suprugu dok je bežala iz kuće

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su M. Ž. (69), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična delo ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je pucao iz pištolja u pravcu nevenčane supruge dok je bežala iz kuće, kao i da joj je prethodno pretio i fizički je napao, saopštila je Policijska uprava iz Sremske Mitrovice.

Policija je kod osumnjičenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pronašla pištolj i 17 pripadajućih metaka, u nelegalnom posedu.

Po nalogu nadležnog tužioca, za M. Ž. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Osumnjičenom su izrečene i obe hitne mere, o privremenom udaljenju iz stana i zabrani prilaska oštećenoj.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muž pucao na ženu, otac napao sina i udario policajca

Izvor: B92, 22.Jan.2018

Beograd -- Policija u Staroj Pazovi uhapsila je M. Ž. (69) zbog sumnje da je pucаo iz pištoljа u prаvcu nevenčаne supruge dok je bežаlа iz kuće, pretio joj i napao je...Nepunih pola sata ranije još jedan incident u Staroj Pazovi - S. B. (54) je uhapšen zbog nasilja porodici i napada na policajca,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.