NAPAD U IGRAONICI: Ranjeni ne sarađuju sa policijom

Izvor: Večernje novosti, 21.Avg.2017, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD U IGRAONICI: Ranjeni ne sarađuju sa policijom

Određen pritvor Novosađaninu D. V. (26) osumnjičenom da je pištoljem upucao dvojicu sugrađana. I uhapšeni i žrtve su od ranije poznati policiji po velikom broju krivičnih dela NOVOSAĐANINU D. V. (26), osumnjičenom da je u subotu uveče ranio sugrađane Milutina M. (20) i Denisa B. (19) u ponedeljak je saslušan u Višem tužilaštvu u Novom Sadu, a sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana. On se tereti za nanošenje teških i lakih povreda i nedozvoljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << oružje. Zbog čega je između grupe Novosađana došlo do svađe, a zatim i tuče u jednoj kompjuterskoj igraonici u Bulevaru kneza Miloša u Novom naselju, tek treba da se utvrdi, jer akteri pesničenja koje je prethodilo pucnjavi nisu hteli da sarađuju sa policijom i o tome govore. Motiv se zasad samo naslućuje, a kako se veruje, do prepirke u igraonici nije došlo zbog igrica. Inače, i osumnjičeni i povređeni su od ranije poznati policiji. Dvadesetšestogodišnjaku su, kako saznajemo nezvanično, ranije pisane prijave zbog razbojništva, droge, teške krađe, nanošenja teških povreda i još nekih krivičnih dela. I obojica povređenih su poznati po nasilničkom ponašanju, a dovodili su se i u vezu sa drogom. Milutin M. i Denis B. imaju povrede stopala, i dalje se nalaze na Klinici za ortpediju Kliničkog centra "Vojvodina", a njihovo zdravstveno stanje je stabilno, rečeno nam je u ponedeljak u ovoj zdravstvenoj ustanovi. BIO POVREĐEN MAČETOM MILUTIN M. je kao šesnaestogodišnjak, septembra 2013. godine, bio povređen u Ulici Miše Dimitrijevića u novosadskom naselju Grbavica. U obračunu dve grupe u kojem je sevalo hladno oružje, Milutinu M. je maloletnik, tada sedamnaestogodišnjak, mačetom naneo teške povrede, isekavši ga po telu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Osumnjičenom za pucnjavu na Novom naselju do 30 dana pritvora

Izvor: Radio 021, 22.Avg.2017, 08:45

Novosađanin D. V. (26), osumnjičen da je u subotu uveče ranio Milutina M. (20) i Denisa B. (19), juče je saslušan i određen mu je pritvor do 30 dana...On se tereti za nanošenje teških i lakih povreda i nedozvoljeno posedovanje i nošenje oružja...Još nije poznato zbog čega je između grupe...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.