Izvor: Blic, 27.Mar.2020, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVLJENA REKONSTRUKCIJA STANOVA UNIŠTENIH U POŽARU Stiže pomoć za Anju sa Novog Beograda i njene komšije

Centar za socijalni rad isplatiće porodicama iz zgrade u Ulici Milutina Milankovića 110, čiji su stanovi izgoreli u požaru u kojem je tragično izgubilo život šest osoba, jednokratnu pomoć, u skladu sa zakonom, kako bi mogli da kupe najosnovnije stvari i pokriju troškove sahrane najbližih, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stiže pomoć za Anju: Najavljena rekonstrukcija uništenih stanova u požaru na Novom Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020

JKP Javno stambeno popraviće lift u zgradi, ponovo postaviti hidrant, sanirati krov i ulaz...- Centar za socijalni rad isplatiće porodicama iz zgrade u Ulici Milutina Milankovića 110, čiji su stanovi izgoreli u požaru u kojem je tragično izgubilo život šest osoba, jednokratnu pomoć, u skladu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.