Izvor: Blic, 06.Sep.2021, 13:50

NA MESTU GDE JE UBIJEN MMA BORAC CVEĆE I SVEĆE Danas će biti sahranjen Uroš koji je stradao u sačekuši u kojoj je ranjen Goranac (FOTO)

Uroš Stefanović koji je ubijen u sačekuši u Novom Sadu biće sahranjen danas na novosadskom gradskom groblju a ispred ulaza u zgradu u kojoj je stradao ostavljen je venac i zapaljene su sveće. U tom incidentu ranjen je i Goran Kovačević Goranac a novosadska policija je zbog sumnje da su umešani u ovo krivično delo juče uhapsila 13 osoba.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SAHRANJEN MMA BORAC KOJI JE STRADAO U SAČEKUŠI U NOVOM SADU Policija pronašla DNK napadača, ubice još u bekstvu

Izvor: Blic, 06.Sep.2021

Uroš Stefanović koji je ubijen u sačekuši u Novom Sadu sahranjen je na novosadskom gradskom groblju a ispred ulaza u zgradu u kojoj je stradao ostavljen je venac i zapaljene su sveće. U tom incidentu ranjen je i Goran Kovačević Goranac a novosadska policija je zbog sumnje da su umešani u ovo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.