N.Sad: Dojava o bombi bila lažna

Izvor: B92, 17.Dec.2012, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N.Sad: Dojava o bombi bila lažna

Novi Sad -- Jutrošnja anonimna prijava o postavljanju bombe u zgradi suda u Novom Sadu bila je lažna, utvrdili su policijski specijalci.

"U 10.20 je stigla anonimna telefonska dojava da je u zgradi suda postavljena bomba. Policija je pretragom utvrdila da je reč o lažnoj dojavi", rečeno je agenciji Beta u policiji.

Zaposleni u Sudu u Novom Sadu danas oko 10.30 evakuisani su iz zgrade zbog anonimne prijave.

Reporter Bete na licu mesta video je kako, uz asistenciju policije, zaposleni napuštaju zgradu suda.

Anonimne prijave postavljanja bombi u zgradi novosadskog suda su čestale.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVAKUACIJA: Opet bomba u novosadskom sudu

Izvor: Kurir, 17.Dec.2012

Uz pomoć policije zaposleni su napustili zgradu suda..NOVI SAD - Zaposleni u sudu u Novom Sadu danas oko 10.30 evakuisani su iz zgrade zbog anonimne dojave o bombi u zgradi. ..Uz asistenciju policije zaposleni su napustili zgradu suda...Policijski specijalci ušli su u objekat da provere dojavu. Anonimne...

Nastavak na Kurir...

NOVI SAD: Lažna dojava o bombi u sudu

Izvor: Telegraf.rs, 17.Dec.2012

Anonimna telefonska dojava da je u zgradi suda postavljena bomba stigla je u 10.20 sati, ali su policijski specijalci utvrdili da je reč o lažnoj prijavi

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.