N. Beograd: Devojčica napadnuta?

Izvor: B92, 04.Mar.2013, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N. Beograd: Devojčica napadnuta?

Beograd -- Prema poslednjim informacijama do kojih je došao B92, nije bilo silovanja šesnaestogodišnje devojčice, a policija proverava zašto je čitav slučaj prijavljen.

Nakon obavljenog lekarskog pregleda utvrđeno je da nema tragova silovanja.

Elektronski mediji su ranije preneli da je šesnestogodišnja devojčica silovana u podrumu zgrade u Ulici Jurija Gagarina, u Bloku 62, na Novom Beogradu, kao i da joj je silovatelj pretio nožem.

Rečeno je i da je u toku intenzivna policijska potera za silovateljem koji je opisan kao muškarac star od 35 do 40 godina, kao i da je reč o tamnoputoj osobi visokoj 175 cm.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ipak nije bilo silovanja

Izvor: RTV Pink, 04.Mar.2013

Šesnaestogodišnja devojčica ipak nije silovana ,saznaje Nacionalni dnevnik. . . Lekarskim pregledom devojčice za koju je prijavljeno da je silovana u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, utvrđeno je da nema tragova silovanja, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.