Izvor: Blic, 05.Okt.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž osumnjičen za brutalno ubistvo žene ostaje u pritvoru!

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu odredio je nakon saslušanja pritvor do 30 dana Goranu Živkoviću (52) iz Medoševca koji je osumnjičen da je 3. oktobra ubio svoju suprugu Jasminu Živković (48) u prodičnoj kući u Medoševcu.

Živković je prethodno saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Nišu koje je podnelo predlog sudu da mu se odredi pritvor.

- Pritvor osumnjičenom je određen po tri pritvorska osnova. Prvi osnov je jer postoji opasnost od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bekstva a drugi je zbog opasnosti da bi mogao da utiče na svedoke. Treći uslov je taj jer je za to krivično delo koje mu je stavljeno na teret zaprećena kazna od preko 10 godina zatvora i jer su način izvršenja krivičnog dela i posledica krivičnog dela koja mu je stavljena na teret doveli do uznemirenja javnosti, izjavila je za "Blic" portparolka Višeg suda u Nišu Iva Popović.

Pročitajte još

Portparol višeg javnog tužilaštva Vladimir Stanojević izjavio je za "Blic" da je protiv osumnjičenog doneta naredba o sprovođenju istrage za krivično delo teško ubistvo.

Kako je "Blic" pisao, Živković se sumnjiči da je ubio suprugu sa 13 udaraca šipkom u glavu, kako se sumnja, zbog ljubomore.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.