Muškarcu osumnjičenom za pretnje predsedniku određen pritvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarcu osumnjičenom za pretnje predsedniku određen pritvor

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana prema R. M. (67) osumnjičenom da je na svom Fajsbuk nalogu objavio umrlicu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Njemu je pritvor danas oderedilo krivično vanpretresno veće suda zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, navodi se u saopštenju suda i napominje da protiv ovog rešenja žalba nije dozvoljena.

R.M. se tereti za krivično delo ugrožavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sigurnosti.

Juče je Šapčanki A.J.A. koja je uputila pretnje Vučihevoj deci takođe određen pritvor da ne bi u kratkom roku ponovila krivično delo.

Istragu protiv njih sprovešće tužilaštvo za visokotehnološki kriminal.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I muškarcu koji je pretio Vučiću na FB pritvor 30 dana

Izvor: Mondo, 29.Jul.2019

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana prema R. M. (67) osumnjičenom da je na svom Fajsbuk nalogu objavio umrlicu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića...Foto: MONDO/Goran Sivački..Njemu je pritvor danas oderedilo krivično vanpretresno veće suda zbog osobitih okolnosti...

Nastavak na Mondo...

Određen pritvor muškarcu koji je na Fejsbuku objavio UMRLICU PREDSEDNIKA SRBIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2019

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana prema R. M. (67) osumnjičenom da je na svom Fajsbuk nalogu objavio umrlicu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. ..Njemu je pritvor danas oderedilo krivično vanpretresno veće suda zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.