Izvor: CrnaHronika.rs, 20.Jun.2013, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarca od 75 godina nožem ubio brat

Muškarac star oko 75 godina preminuo je noćas posle uboda nožem u svađi sa bratom, koja se dogodila u beogradskom naselju Petlovo brdo.Muškarac je preminuo na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA), ali je reanimacija započeta u kolima Hitne pomoći, rečeno je u toj službi.
Sinoć nešto oko 23 časa, Hitna pomoć je tog muškarca zatekla u Ulici Nićifora Ninkovića 3-5. On je imao ubodnu ranu u predelu leve strane grudnog koša, bio je svestan sa pulsom od 60 u minuti, ali je obilno krvario.
Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je jutros agenciji Beta da je on tokom vožnje prestao da diše i počeo da gubi svest i puls, te da je započeta reanimacija i u 23.40 je predat u reanimaciju VMA bez svesti, disanja i pulsa.
Muškarac je preminuo na VMA, a ubod je, prema rečima Macure, dobio pošto se posvađao sa bratom oko štapa. Macura je kazala da je tokom noći bilo mnogo tuča u kojima srećom niko nije teže povređen.
Dvoje motociklista je povređeno u odvojenim udesima – žena od 30 godina na Voždovcu sinoć oko 20.30 i muškarac od 34 godine u Ugrinovcima.
U još dva udesa, u Žarkovu i Ugrinovcima, lakše je povređeno šest osoba. Hitna pomoć je u noći između srede i četvrtka intervenisala ukupno 122 puta od čega 26 na javnim mestima.
Izvor: blic

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Povezane vesti

Bratska svađa: Ubistvo na Petlovom brdu

Izvor: Glas javnosti, 20.Jun.2013

BEOGRAD - Muškarac star 75 godina ubijen kada ga je rođeni brat nekoliko puta ubo nožem. Napadač, koji je sličnog godišta kao u ubijeni, uhapšen...Muškarac star oko 75 godina preminuo je noćas posle uboda nožem u svađi sa bratom, koja se dogodila u beogradskom naselju Petlovo brdo...Muškarac...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.