Muškarac ubijen u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Blic, 23.Dec.2013, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac ubijen u Sremskoj Mitrovici

Beživotno telo S.B. (51) pronađeno je u njegovoj porodičnoj kući u Bosutu u Sremskoj Mitrovici, saopšteno je iz Policijske uprave Sremska Mitrovica.

Telo je pronađeno 19. decembra, a uviđajem i sudsko-medicinskom obdukcijom tela pokojnika konstatovani su tragovi nasilne smrti.

“Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih činjenica i identifikaciji izvršioca ovog krivičnog dela”, navodi se u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen muškarac u S. Mitrovici

Izvor: B92, 23.Dec.2013

Beograd -- Beživotno telo S. B. (51) pronađeno je u njegovoj porodičnoj kući u Bosutu u Sremskoj Mitrovici, saopšteno je iz Policijske uprave Sremska Mitrovica...Telo je pronađeno 19. decembra, a uviđajem i sudsko-medicinskom obdukcijom tela pokojnika konstatovani su tragovi nasilne smrti..."Policija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.