Muškarac pucao na radnicu pekare u Beogradu

Izvor: RTS, 25.Okt.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac pucao na radnicu pekare u Beogradu

Muškarac je pokušao da ubije radnicu, a zatim je pokušao da izvrši samoubistvo u jednoj pekari na Čukaričkoj padini u Beogradu, nezvanično saznaje RTS.
A. H. (1959) je ušao u pekaru "Dada" u Radničkoj ulici i ispalio više hitaca G. K (1982) pogodivši je u glavu i u ruku, nezvanično saznaje RTS.

Šezdesetogodišnji A. H. došao je u pekaru "Dada" u prepodnevnim satima, najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da bi razgovarao sa radnicom G. K, sa kojom je imao neraščišćene emotivne odnose. Primetio ga je i komšija koji svakog dana tu kupuje doručak, ali kaže da nije čuo pucnjavu, iako živi u dvorištu iza pekare.
A. H. je iz pištolja marke "bereta" koji je ilegalno nabavio, ispalio više hitaca u tridesetsedmogodišnju G. K. Zadobila je povrede glave i ruku. Potom je pucao sebi u glavu.
Taksisti koji su se nalazili u blizini odmah su utrčali u pekaru i povređenu ženu prevezli u Urgentni centar. Hitna pomoć ubrzo je došla i prevezla ranjenog muškarca.

G. K., koja već dugo radi u pekari, udata je i ima četvoro dece. Napadač je u pekari bio i sinoć, ali je navodno tražio vlasnika.
Na lice mesta brzo su stigle brojne policijske ekipe i uviđaj je trajao satima.
Za to vreme saobraćaj u Radničkoj nije obustavljen, ali su se vozila kretala usporeno pa se stvorila gužva.
U Urgentnom centru potvrdili su za RTS da su i muškarac i žena u izuzetno teškom stanju, opasnom po život i da se nalaze na Odeljenju intenzivne nege.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.