Muškarac poginuo na auto-putu kod Mokroluškog brda

Izvor: RTS, 25.Dec.2018, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac poginuo na auto-putu kod Mokroluškog brda

U Beogradu su se u toku noći dogodila četiri saobraćajna udesa, a u jednom je poginuo muškarac.
U saobraćajnoj nesreći kod Mokroluškog brda, na auto-putu prema Nišu, muškarac je poginuo oko 22.48 časova, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.
Pored toga, dogodile su se još tri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teško povređenih.
Hitna pomoć je do sedam časova imala 114 intervencija, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od kojih 17 na javnom mestu.
U toku jučerašnjeg dana, Hitna pomoć je imala 162 intevencije, od kojih 39 na javnom mestu. Dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo teže povređenih.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac (35) poginuo u udesu na autoputu

Izvor: Blic, 25.Dec.2018

U Beogradu su se u toku noći dogodila četiri saobraćajna udesa, a u jednom je poginuo muškarac, star oko 35 godina, rečeno u "Blicu" u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Blic...

Šest saobraćajnih nesreća u Beogradu

Izvor: Beta, 26.Dec.2018, 08:23

U Beogradu se tokom noći dogodilo šest saobraćajnih nezgoda u kojima je 13 osoba lakše povredjeno, rečeno je jutros u gradskom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.Dežurale su 22 lekarske ekipe koje su imale ukupno 108 intervencija, od kojih 21 na javnom mestu, naveli su za agenciju Beta.Pomoć lekara...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.