Muškarac pao sa 10 metara visine

Izvor: Blic, 30.Okt.2010, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac pao sa 10 metara visine

Jedna osoba u Kneževcu jutros je pala sa 10 metara visine i sa višestrukim povredama prevezena je na Vojnomedicinsku akademiju, izjavila je Tanjugu portparolka službe Hitne pomoći dr Nada Macura.

Macura je precizirala da se radi o muškarcu koji je jutros oko osam sati pao sa zgrade i sa sumnjom na prelome rebara i višestrukim povredama prevezen je na VMA.

Prema podacima Operativnog centra MUP-a, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 140 saobraćajnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nezgoda, u kojima je poginula jedna osoba a 55 ljudi je teže i lakše povređeno.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 100 intervencija, od kojih 19 na javnom mestu. Tokom noći dogodilo se nekoliko saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo teže povređenih. Među povređenima je i muškarac koji je u ulici Vjekoslava Kovača u Beogradu upao u šaht.

Od ukupnog broja evidentiranih saobraćajnih nezgoda, na području Beograda zabeleženo je 68 udesa, u kojima je povređeno devet ljudi, preneo je jutros Auto moto savez Srbije.

Pet osoba lakše je povređeno sinoć i tokom noći u saobraćajnim i drugim nezgodama u Beogradu, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 38 godina sinoć je oko ponoći u ulici Vjekoslava Kovača 1 upao u šaht i sa povredom potkolenice, levog lakta i posekotinom desne šake prevezen u Kliničko-bolnički centar Zvezdara.

Prema rečima Macure, još četiri osobe, od kojih su tri devojke i jedan muškarac, povređene su u četiri saobraćajne nezgode.

Oni su svi zbrinuti na licu mesta i preveženi u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći intervenisala 100 puta od čega 19 najavnim mestima, a najviše su se javljali asmatičari, srčani bolesnici i osobe sa povišenim krvnim pritiskom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.