Mučen zbog duga od 5.000 evra

Izvor: Blic, 22.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mučen zbog duga od 5.000 evra

BEOGRAD - Petorica Beograđana uhapšena su na primopredaji 5.000 evra, koliko su na ime duga tražili za otkup poslovnog partnera, koga su prethodno zverski mučili u jednoj auto-perionici na Zvezdari.



Prema saopštenju policije, uhapšeni su Bojan Dž. (25), Emil C. (25), Arsen T. (18), Milutin L. (25) i maloletni A.M. (17). Bojan Dž. je sa mladićem koga su kasnije oteli organizovao doček Nove godine u jednom naselju u Beogradu. Na proslavi su se potukli, jer navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << taj mladić nije Bojanu Dž. prijavio tačan broj prodatih karata, iako su zajedno uložili novac u proslavu. Bojan Dž. je smatrao da mu partner zbog propusta pri organizaciji proslave duguje 5.000 evra, pa je isplanirao otmicu. Bojan Dž. i drugovi su kidnapovali mladića 18. januara.

- Bojan je pozvao poslovnog partnera i dogovorili su se da se nađu u jednom kafiću na Vračaru. Tamo su ih već čekali ostali osumnjičeni, koji su prethodno pušili marihuanu. Mladiću su kazali kako moraju da beže iz kafića jer dolazi policija, pa su ga ugurali u automobil i odvezli u auto-perionicu na Zvezdari. Prostorije perionice je inače nedavno iznajmio jedan od osumnjičenih - navodi se u saopštenju.

U kancelarijama perionice na spratu nastala je prava drama. Osumnjičeni su surovo počeli da tuku otetog mladića. Udarali su ga rukama i nogama po glavi i telu, boli šrafcigerima, kupali šmrkovima za pranje vozila i gasili cigarete po ranama. Uz pretnju da će ga ubiti, tražili su od njega da vrati 5.000 evra. Mladić je u njihovom prisustvu nekoliko puta zvao prijatelja, koji je u tom momentu bio na Kopaoniku i zamolio ga da mu što pre donese 5.000 evra. Sa Bojanom i Emilom prijatelj otetog mladića se sastao na putu za Kopaonik. Obojica su tu i uhapšeni, a policija je ubrzo i njihovim saučesnicima stavila lisice na ruke.

U prostorijama u kojima su mučili kidnapovanog mladića, policija je našla marihuanu i alkohol. Istražni sudija je svim osumnjičenima odredio pritvor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.