Mrtav s telefonom i pištoljem u ruci

Izvor: Glas javnosti, 06.Jul.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrtav s telefonom i pištoljem u ruci

BEOGRAD - Beživotno telo Ivana M. (31) pronađeno je juče u stanu u zgradi u Ulici Tadeuša Košćuškog 72 u beogradskom naselju Dorćol, a pretpostavlja se da se ovaj mladić ubio tako što je oko 5.30 sebi pucao u slepoočnicu. Motiv za ovakav čin zasad nije poznat.

Prema prvim nalazim istrage, mladić je imao burnu poslednju noć. Naime, posle provoda otišao je kod devojke Ivane J. (31), u čijem stanu u Zadarskoj ulici se zadržao do ranih jutarnjih sati, kada je otišao svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << kući da se spremi za posao. Prema nezvaničnim informacijama, poslednja osoba s kojom se Ivan M. čuo bila je upravo ona. On joj je u telefonskom razgovoru, pošto je iskrivio ključ sa posla, navodno rekao: „Ne verujem šta mi se to dešava, ubiću se!“

Uplašena devojka odmah se uputila ka njegovom stanu, ali iako je imala ključ, nije mogla da uđe pošto su vrata bila zaključana sa unutrašnje strane, a ključ nije bio izvađen iz brave. U pomoć je odmah pozvala drugove Ivana M. koji su obili vrata. Kada su ušli unutra, imali su šta i da vide - beživotno telo ležalo je na krevetu u spavaćoj sobi, a oko njega je bila krvava mrlja, u jednoj ruci držao je telefon, a u drugoj pištolj iz kojeg je, kako se osnovano veruje, pucao.

U pokušaju da saznamo nešto više o tragediji koja se dogodila nismo daleko odmakli pošto je Ivan M. živeo u iznajmljenom stanu, pa niko od stanara nije mogao ništa da nam kaže pošto su ga znali samo iz prolaza. Osim toga, dok su novinari Glasa bili na mestu događaja, majka Ivana M. još nije saznala za tragičan kraj sina, a pa ni njegovi drugovi nisu bili voljni za razgovor - skupljali su snagu da joj kažu šta se dogodilo. Čak su i novinarske ekipe udaljavali sa lica mesta, moleći ih da ne slikaju i ništa ne objavljuju dok ona ne sazna.

Prodavac u knjižari koja se nalazi u obližnjoj zgradi nije hteo ništa da komentariše, rekavši da je samo čuo da se neko ubio, ali da ne zna ništa više.

- Živim u susednom ulazu, ali nisam znala da se ovde neko ubio dok nisam videla policiju kako trčeći ulazi u zgradu broj 72. Tek tada sam i pomislila da se nešto dešava, a kasnije sam i čula da se neko ubio - rekla je jedna od stanarki iz susedne zgrade.

Kako smo saznali, Ivan M. nije imao dozvolu za posedovanje pištolja koji je pronađen prilikom uviđaja.

Sta reci drugo nego --budala

Poznavala sam iz viđenja iz kraja Ivana zvanog Đura fin dečko pun pozitivne energije i uvek je bio nasmejan nisam ga često viđala od kad se odselio sa Miljakovca ali nikako ne mogu da poverujem da je digo ruku na sebe .....strasno nek mu bog oprosti i nek počiva u miru! :(

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

U smrt zbog ključa

Izvor: Kurir, 06.Jul.2008

BEOGRAD - Beograđanin Ivan Matorčević ( 31) izvršio je samoubistvo juče rano ujutro, oko 5.30 časova, u iznajmljenom stanu u ulici Tadeuša Košćuška 72 na Dorćolu. Mladić je, iz zasad nepoznatog razloga, pucao sebi pištoljem u slepoočnicu. Poslednja osoba sa kojom je razgovarao telefonom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.