Izvor: B92, 14.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić nudi pomoć povređenima

Beograd -- Milutin Mrkonjić povređenima u saobraćajnoj nesreći ponudio novčanu pomoć u visini šet poslaničkih plata.

Do nesreće je, kako su preneli mediji, došlo na jednoj od oštrih krivina u blizini mesta Suljina česma, kod Nove Varoši, kada su se sudarili "mercedes" kojim je upravljao Mrkonjić i "jugo" u kojem se nalazila tročlana porodica Šopalović.

Bračni par je zadobio teže povrede i, nakon prva pomoć u prijepoljskom Zdravstvenom centru, oni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su prebačeni na dalje lečenje u užičku bolnicu, dok su njihova ćerka i Mrkonjić prošli sa lakšim povredama.

Mrkonjić je, kako se navodi u saopštenju, više puta posetio povređene i odrekao se šest svojih plata u korist materijalne pomoći povređenima.

Opštinski tužilac u Novoj Varoši Ljubiša Dragašević rekao je listu "Blic" da uzroci nesreće nisu utvrđeni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.