Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motociklista usmrtio ženu na cesti

SUBOTICA - Jedna osoba je poginula, a jedna teško povređena, kada je u centru Subotice vozač motora naleteo na pešaka, saopštila je policija u tom gradu.

Nesreća se dogodila popodne, na raskrsnici Banatske i Pazinske ulice, kada je vozač motora Ljubiša S. (46) iz Subotice, u pokušaju da pretekne vozilo ispred sebe, naleteo na Ljiljanu Vučetić (60) iz tog grada.

Ona je od zadobijenih povreda preminula odmah po prijemu u subotičku bolnicu, a vozač motora smešten je na Hirurško odeljenje sa teškim povredama glave, kaže se u saopštenju SUP-a Subotica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Motorista usmrtio pešaka u Subotici

Izvor: Blic, 29.Maj.2008

Jedna osoba je poginula, a jedna teško povređena, kada je u centru Subotice vozač motora naleteo na pešaka, saopštila je policija u tom gradu.....Nesreća se dogodila popodne, na raskrsnici Banatske i Pazinske ulice, kada je vozač motora Ljubiša S. (46) iz Subotice, u pokušaju da pretekne vozilo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.