Izvor: RTS, 08.Maj.2021, 18:29

Motociklista podleteo pod trolejbus u Beogradu

Motociklista je povređen kada je podleteo pod trolejbus na uglu Cvijićeve i ulice Jaše Prodanovića.
Kako je RTS-u rečeno u Birou za saradnju sa medijima MUP-a Srbije "motociklista je pao".

Očevici su rekli reporteru RTS-a da je povređenom posle nesreće postavljena kragna. Policija je za vreme trajanja uviđaja blokirala saobraćaj u desnoj traci Cvijićeve ulice.
Na asfaltu su vidljivi ostaci motocikla mesta pada, a posle uviđa saobraćaj je normalizovan. Nesreća se dogodila oko 17 časova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŽAK UDES U BEOGRADU Motociklista podleteo pod trolejbus

Izvor: Blic, 08.Maj.2021

Motociklista je povređen kada je podleteo pod trolejbus na uglu Cvijićeve i ulice Jaše Prodanovića.

Nastavak na Blic...

Udes u Beogradu: Motociklista podleteo pod trolejbus

Izvor: B92, 08.Maj.2021

Jedan motociklista je povređen danas oko 17.00 časova kada je podleteo pod trolejbus na uglu Cvijićeve i ulice Jaše Prodanovića u Beogradu...Kako je rečeno iz MUP-a, motociklista je pao tokom vožnje, prenosi "RTS"...Očevici su rekli da je povređenom posle nesreće postavljena kragna. Policija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.