Morao da gleda silovanje drugova

Izvor: Blic, 27.Feb.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morao da gleda silovanje drugova

KRUŠEVAC - Petnaestogodišnji dečak, žrtva kruševačkog monstruma Milomira V. (37), juče je ispričao da ga je on nekoliko puta silovao, ali ga i naveo da gleda kako se osumnjičeni seksualno iživljavao nad ostalom trojicom dečaka, saznaje „Blic".

Petnaestogodišnji dečak je najstarija žrtva monstruma Milomira V., koji je prošle nedelje uhapšen zbog sumnje da je u poslednjih nekoliko meseci silovao četvoricu dečaka iz tog grada, od kojih najmlađi ima deset godina. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dečaka su juče saslušali inspektori kruševačke policije u jednom od beogradskih domova za napuštenu decu, u koji je nedavno smešten.

- Dečak je ispričao monstruozne detalje. On, ne samo da je bio žrtva nekadašnjeg komšije iz kruševačkog kraja Panjevac, već je, nemajući gde da pobegne, morao i da gleda kako se osumnjičeni Milomir iživljavao i nad ostalim dečacima - kaže za „Blic" izvor blizak istrazi. Saslušani dečak je i jedina žrtva Milomira V. koji je direktno optužio Milomira V. jer se ostala trojica, zbog toga što su bili omamljeni, sećaju samo milovanja na koja ih je monstrum na početku prisiljavao, kao i bolova koje su osećali posle buđenja.

Petnaestogodišnji dečak, kako navodi naš izvor, zbog svega što je proživeo, u teškom je psihičkom stanju i predstoji mu dugotrajan oporavak.

Sva četvorica dečaka - žrtve Milomira V. - živela su u njegovom komšiluku, prepuštena ulici i prosjačenju jer roditelji o njima nisu brinuli. Nudeći im hranu i slatkiše, Milomir je dečake namamljivao u sobu kuće svog rođaka, u kojoj je živeo.

U toj sobi, dečaci su, nemajući kud, ostajali i po nekoliko dana. Milomir im je je davao alkohol u koji je ubacivao tablete „bensedina", a zatim ih je, omamljene, silovao. Takva zlostavljanja trajala su i po nekoliko dana, nakon čega ih je puštao, ali i uspevao da ih ponovo namami da dođu kod njega, gde ih je ponovo zlostavljao.

Slučaj je otkriven kada je jedan od mlađih zlostavljanih dečaka komšijama ispričao da mu je Milomir V. radio čudne stvari.

Obljubio ćerku

ZRENJANIN - Protiv Atile Čordaša (41) iz Ostojićeva, Okružno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu zbog sumnje da je obljubio maloletnu ćerku M. Č. (15) koja je rodila dete čiji je on biološki otac. Pretpostavlja se da je Čordaš od maja do novembra 2006. imao seksualne odnose sa svojom ćerkom. Optužnica Čordaša tereti za produženo krivično delo obljube za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do 15 godina.

J. V.

Optužen nastavnik

ALEKSINAC - Opštinsko tužilaštvo u Aleksincu podiglo je optužni predlog protiv Jugoslava V. (51), nastavnika fizičkog vaspitanja u OŠ „Aca Sinadinović" u selu Grejač, zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje. Opštinski javni tužilac Ivan Stanojević rekao je da su četiri učenice tokom istrage izjavile da ih je nastavnik dodirivao po intimnim delovima tela. Osumnjičeni nastavnik negirao je optužbe.

B. J.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.