Monstruozno: Ubio ćerku da bi se osvetio bivšoj ženi!

Izvor: Press, 24.Jul.2010, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstruozno: Ubio ćerku da bi se osvetio bivšoj ženi!

Srđan Nikolić (31) rekao policiji da je ubio ćerku Tamaru (4) jer ga je navodno supruga Vesna varala! Obdukcija utvrdila da je Srđan zario svojoj ćerki kuhinjski nož u srce!
Srđan Nikolić (31) ubio je ćerku Tamaru (4) kako bi se osvetio svojoj ženi Vesni jer ga je navodno varala! Obdukcija je utvrdila da je monstrum ćerki zario nož u srce! Kako Press saznaje, Srđan je nekoliko dana pre zločina pokušao da se ubije isekavši vene. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << On je lekarima rekao da je pomišljao da ubije ženu, ali da je odustao zbog dece. Srđan je bio smešten na neuropsihijatriji, ali je sutradan pušten kući!
Podsetimo, on je u sredu 21. jula u kući svoje majke u Boru ubio kuhinjskim nožem svoju četvorogodišnju ćerku, a potom isekao sebi vene. Posle ukazane pomoći, ubica je prebačen u zatvor u Zaječaru.
- Nekoliko puta je odlagano njegovo saslušanje jer mu je pozlilo pošto je izgubio dosta krvi. Srđan je samo rekao da je ubio svoju ćerku, svoju ljubimicu, kako bi se osvetio supruzi Vesni! On je tvrdio da ga je ona varala i da je zbog toga hteo da se ubije pre nekoliko dana - kaže za Press izvor iz istrage i dodaje:

- Rezultati obdukcije pokazali su da devojčica nije silovana. Utvrđeno je da joj je otac zario nož pravo u srce i da je ona preminula na licu mesta! Osim nekoliko ožiljaka od noža, po njenom telu nije bilo drugih povreda.
Srđan hteo da se razvede
Kako saznajemo, Srđan Nikolić je prethodno u noći između 18. i 19. jula, došao u Hitnu službu Zdravstvenog centra u Boru. Doktor Dragan Miljković rekao je da je Srđan zatražio pomoć zbog povreda i posekotina na rukama.
- On je rekao da je pokušao da se ubije zbog toga što ga žena vara. Izjavio je da je pomišljao da ubije suprugu, ali da nije hteo zbog njihovo troje dece. Rekao je i da će angažovati advokata i da će da se razvede - kazao je dr Miljković.
Iste večeri  Nikolić je prebačen kolima Hitne pomoći u bolnicu u Boru. Prema rečima dr Gorana Joksimovića, zamenika upravnika bolnice u Boru, on je primljen 18. jula desetak minuta pre ponoći.
- Pacijentu su po prijemu ušivene i previjene posekotine na rukama, koje je sam sebi naneo oštrim predmetom. U takvim slučajevima postoji obaveza upućivanja takvih osoba kod neuropsihijatra na dalju opservaciju. Nepun sat nakon toga Srđana je pregledala neuropsihijatar dr Dragica Radošević i odredila mu zadržavanje na tom odeljenju uz propisanu terapiju, gde je ostao do ujutru. Narednog jutra, oko 9.30 časova, pacijent je na potpisan lični zahtev otpušten iz bolnice - kaže Joksimović.
On objašnjava da Srđan do tog trenutka nije imao dosije u bolnici.
- Nije bilo nikakvih podataka da je bolovao od bilo kakvih psihičkih poremećaja, pa zato nije mogao biti zadržan protiv svoje volje - rekao je naš sagovornik.
Mala Tamara sahranjena je juče u selu Neresnica kod Kučeva, rodnom mestu njene majke Vesne. Veliki broj rođaka i prijatelja prisustvovao je poslednjem ispraćaju ubijene devojčice.
Ubica pretio supruzi
- Ovo je strašno! Vesna je upozoravala da joj je muž pretio, da je bio patološki ljubomoran. Dva puta ga je prijavila policiji. I niko ništa nije preduzeo! Kako je moguće da je Srđan pušten sa neuropsihijatrije kada je lekarima najavljivao da će ubiti ženu - pitaju očajni meštani.
Vesna nije imala snage da govori. Stalno je ponavljala: „Zašto sam ga pustila da mi odvede dete?"
- Nisam smela da mu se suprotstavim, pustila sam ga da mi odvede dete kod njegove majke u Bor - kroz suze je govorila Vesna.
Komšije kažu da je Vesna imala bračnih problema sa Srđanom, sa kojim pored Tamare ima još jednu ćerku i sina.
- Kada su se venčali, živeli su najpre u Boru, a potom se se preselili u Majdanpek. Srđan je u poslednje vreme često maltretirao Vesnu i pretio joj. Bio je ljubomoran, stalno je optuživao Vesnu da ga vara iako to nije bilo tačno. Čak joj je govorio da je kupio pištolj i da će sve da ih pobije! Strašna tragedija, ne samo za Vesnu, nego za sve nas - pričali su naši sagovornici.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.