Monstrumu silovatelju za ubistvo male Ivane određen pritvor do 30 dana!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Okt.2014, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstrumu silovatelju za ubistvo male Ivane određen pritvor do 30 dana!

Više tužilastvo predložilo je da Kostiću pritvor bude određen kako ne bi ponovio krivično delo, zbog opasnosti od bekstva, visine zaprećene kazne do 40 godina kao i uznemiravanja javnosti

Darku Kostiću, koji se sumnjiči da je ubio Ivanu Podraščić sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, odredio je večeras pritvor do 30 dana, saznaje Telegraf.

- Osumnjičeni za tesko ubistvo večeras je doveden na saslušanje kod sudije. On je imao i advokata >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << po službenoj dužnosti, ali nije bilo predloga da bude pušten iz pritvora. Pred sudijom, nije se izjašnjavao o krivici, jer je odbranu prethodno izneo u policiji, u prisustvo tužioca, kaže nas sagovornik.

Više tužilastvo predložilo je da Kostiću pritvor bude određen kako ne bi ponovio krivično delo, zbog opasnosti od bekstva, visine zaprećene kazne do 40 godina kao i uznemiravanja javnosti.

Kostić je, prema informacijama iz istrage, prethodno na saslušanju priznao da je motikom, u napuštenoj kući u Rakovici ubio Ivanu, koju je od ranije poznavao.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pritvor osumnjičenom za zločin nad devojčicom

Izvor: Mondo, 03.Okt.2014

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Darku Kostiću osumnjicenom za silovanje i ubistvo Ivane Podraščić (14) iz Batajnice...Foto: Tanjug/Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije..Dežurni sudija za prethodni postupak odredio je Kostiću pritvor zbog opasnosti od bekstva, bojazni da bi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.