Monstrum nam je izjavio saučešće

Izvor: Blic, 16.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstrum nam je izjavio saučešće

VALJEVO - Porodica Jelene Pavlović (16) koja je 4. januara ubijena u Austriji u gradu Koblahu šokirana je saznanjem da je ubica, izvesni Dragan poreklom iz Srbije, došao da izjavi saučešće i na odar nesrećne devojke ostavi cveće.

Jelenin otac Miroslav Pavlović kaže za „Blic" da sumnja da je još neko umešan u ubistvo njegove ćerke.

- Dragana nisam poznavao, ali ga je Jelena pominjala kao jednog od brojnih prijatelja i poznanika. Još mu ni prezime ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << znamo. Jelena ga je upoznala u ugostiteljskoj školi u koju su zajedno išli. Dan pre nego što smo s kovčegom ćerke krenuli iz Austrije, u policiji su mi rekli da su blizu hapšenja ubice, ali da budemo strpljivi jer žele da prikupe dokaze. Na dan sahrane u Divcima stigla je vest i da je uhapšen. Rekli su mi da je bio čak i na njenom opelu u pravoslavnoj crkvu u Feldkirhu. Taj monstrum je čak mojoj supruzi pružio ruku i izjavio joj saučešće, a na Jelenin kovčeg je položio belu ružu. Da ga nisu otkrili, možda bi nastavio i u kuću da mi dolazi - kaže Miroslav Pavlović.

Ponavljajući da se oni nikome nisu zamerili.

- Po svedočenju Jelenine drugarice, on je te večeri ostao sam sa Jelenom u stanu. Strašno je to što je Jelenu ubio oko 23 sata, a zatim je još četiri sata proveo u našem stanu. Kakva je to zver od čoveka, kad je toliko dugo mogao da sedi uz moje mrtvo dete i gleda njeno krvavo telo - ogorčen je Jelenin otac.

Ubica koji je tupim predmetom smrskao glavu nesrećene devojke pronađen na osnovu DNK analize. Ovaj dvadesetogodišnjak je i ranije pritvaran zbog počinjenih krivičnih dela. Tužilac pokrajine Forarlberg Hajnc Ruš juče je potvrdio da je osumnjičenom za ubistvo određen pritvor. Za sada se jedino zna, kako javljaju austrijski mediji, da je Dragan priznao da je devojku udario tupim predmetom u glavu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.