Izvor: Danas, 12.Dec.2022, 11:47

Momirović: Rakija je naš nacionalni brend, poreklo i kvalitet moraju da se poštuju

Ministarstvo trgovine zajedno sa Savezom proizvođača rakije Srbije i nadležim institucijama pokrenuće kampanju edukacije stanovništva po pitanju rizika od konzumacije i prodaje jakih alkoholnih pića od neregistrovanih proizvođača, sumnjivog kvaliteta, potencijalno opasnog po zdravlje konzumenata, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Momirović: Rakija je nacionalni brend, poreklo i kvalitet moraju da se štite

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2022

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović najavio je da će Ministarstvo zajedno sa Savezom proizvođača rakije Srbije i nadležim institucijama pokrenuti kampanju edukacije stanovništva o riziku od konzumacije i prodaje jakih alkoholnih pića od neregistrovanih proizvođača, sumnjivog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.