Mogao sam da ga ubijem da sam hteo

Izvor: Glas javnosti, 10.Jul.2009, 03:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogao sam da ga ubijem da sam hteo

BEOGRAD - Miljan Đurašinović (31), poznat kao Tasmanijski Đavo, optužen da je 4. februara na svirep način, udarcima mačetom, pokušao da ubije Cvetu Mitreskog u kafeu „Sef“ u Ustaničkoj ulici 128, juče je na suđenju u Okružnom sudu rekao da se tog dana samo branio i da nijednog trenutka nije nameravao da ubije čoveka za kojeg je tek kasnije saznao da je vlasnik lokala.

Svetski prvak u ultimat-fajtu

Đurašinović, visok svega 167 centimetara i težak oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << 67 kilograma, na ultimat-fajtevima, kažu, na pod baca i dvostruko teže od sebe. Svojevremeno je bio svetski prvak u ultimat-fajtu. Odrastao je u vaspitno-popravnom domu, a policiji je poznat po tučama u kojima je učestvovao kao obezbeđenje noćnih klubova prestonice. U novogodišnjoj noći 2006. ranjen je u pucnjavi u hotelu „Metropol“, posle masovne tuče gostiju, u kojoj je zaradio prostrelnu ranu na levoj ruci.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.