Mladić ubijen ispred svoje kuće

Izvor: Blic, 30.Mar.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić ubijen ispred svoje kuće

BEOGRAD - Bogdan Gogić (27) je ubijen sinoć oko 19.40 sati ispred svoje kuće u Ulici velemajstora Bore Kostića na Bežanijskoj kosi. Nepoznati napadač je ispalio više hitaca iz pištolja u Gogića i automobilom pobegao ka ulici Stojana Aralice.Gogić je preminuo na licu mesta pošto mu je pucano u glavu.



- U trenutku nisam shvatio šta se dešava. Čuo sam samo jedno oštro „Beži!" i potom šest ili sedam pucnja. Strašno je šta se dogodilo! Živeo je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kući ispred koje je ubijen, žena koja plače na ulazu je njegova majka, a ima i dve mlađe sestre. Bio je dobar momak, uvek se kulturno javljao – priča jedan od komšija ubijenog mladića dok ostali kroz suze, u neverici odmahuju glavom.

Prema rečima okupljenih momaka, nesrećni mladić se bavio sumnjivim poslovima, prvenstveno preprodajom automobila.

- Uvek je bio „na ivici", a verovatno je i prešao čim je ovako završio – pretpostavlja jedan od njih, koji živi u susednoj ulici. Kako „Blic" nezvanično saznaje, ubica je na sebi imao teget trenerku, a pobegao je u „suzukiju" sive boje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.