Izvor: S media, 07.Nov.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić poginuo u sudaru sa bugarskim autobusom

Jedan mladić poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Pirot-Dimitrovgrad, blizu sela, a četiri osobe su lakše povređene, saopštila je policija.

Kako se navodi u saopštenju, poginuo je I.A. (24).

Poloicija je opisala da se nesreća dogodila kada je I.A, koji je upravljao automobilom marke "golf" izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu traku kolovoza i direktno se sudario sa autobusom bugarskih registarskih oznaka.

Vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << "golfa" je poginuo na licu mesta, dok su vozač i tri putnika iz autobusa, državljani Bugarske, lakše povredjeni.

Vozač automobila je bio sam u vozilu, dok je u autobusu, koji se posle udara prevrnuo u kanal pored puta, bilo 28 putnika koji su putovali na liniji Beč-Sofija.

Putnici iz autobusa su pregledani najpre u pirotskoj, a zatim i u bolnici u Sofiji gde su zadržani jedino oni sa lakšim povredama, dok su ostali putnici pušteni kućama.

(Beta)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Mladić poginuo u udesu kod Dimitrovgrada

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2012

Jedan mladić poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Pirot-Dimitrovgrad, blizu sela Željuša, a četiri osobe su lakše povređene. Kako se navodi u saopštenju policije, poginuo je I.A. (24).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.