Mladić poginuo u pucnjavi na Medaku

Izvor: Blic, 26.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić poginuo u pucnjavi na Medaku

Uroš Miladinović (24) je poginuo, a njegov prijatelj Milan Sink (25) teško je ranjen u pucnjavi koja se, juče oko 17.45 časova, dogodila u Ulici Radovana Simića Cige, u naselju Medaković II. Sink, koji je pogođen sa dva hica u leđa operisan je u Urgentnom centru i prema poslednjim informacijama njegovo stanje je stabilno.

Prema nezvaničnim informacijama, Miladinović i Sink sedeli su u parkiću, u blizini okretnice autobusa na liniji 30, kad su na njih zapucala dva napadača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji su po rečima očevidaca starosti oko 30 godina, obučeni u crne džempere i farmerke. Usledila je međusobna razmena vatre, posle čega su se napadači udaljili u pravcu Toplane. Miladinović i Sink su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar, na odeljenje reanimacije, gde je ubrzo Miladinović preminuo.

Kako nezvanično saznajemo, policija je nedaleko od mesta na kom se desila pucnjava pronašla niklovani pištolj, za koji se pretpostavlja da pripada jednom od napadača, a ukupno je ispaljeno osam hitaca.

Prestravljeni stanari Ulice Radovana Simića Cige kažu da je sve izgledalo kao narkomanski okršaj

- Trčali su oko parka i ispred ulaza u Radovana Simića Cige 2. Mislila sam da neki klinci bacaju petarde. Onda sam videla dvojicu mladića kako jure i cere se- priča Ljiljana, koja je odmah uletela u obližnju prodavnicu, pošto je bila sa svojom petogodišnjom ćerkom. Većina okupljenih stanara iz okolnih zgrada, posle pucnjave, bili su uplašeni, jer se sve dogodilo u vreme kada se dosta dece iz škole vraćalo kući.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.