Mladić poginuo na železničkoj stanici u Prijepolju

Izvor: Blic, 27.Avg.2010, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić poginuo na železničkoj stanici u Prijepolju

Jedan mladić poginuo je sinoć u nesreći na železničkoj stanici u Prijepolju. Osamnaestogodišnji M.B. iz Priboja nastradao je pošto ga je udarila struja kada se popeo na jednu od radnih mašina da bi ga društvo sa kojim se vraćalo sa rođendana slikalo na krovu lokomotive.

"Kako je radna mašina bila priključena na kontakt mtrežu, mladić je nastradao usled udara visokog napona, rekao je agenciji Beta dežurni istražni sudija Osnovnog suda iz Prijepolja Mileta Bezarević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Nesreća se dogodila pola sata iza ponoći, a vozni saobraćaj bio je zaustavljen dva i po sata.

Kako agencija Beta nezvanično saznaje izbegnuta je još veća tragedija jer je još nekoliko devojaka i mladića takođe želelo da se fotografiše na krovu lokomotive.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.