Mladić pao sa 16. sprata!

Izvor: Press, 24.Jul.2010, 02:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić pao sa 16. sprata!

Tridesettrogodišnji A. K. poginuo je sinoć oko ponoći, kada je pao sa 16. sprata zgrade u ulici Grčića Milenka 4a. Niko od očevidaca, a ni stanara zgrade, nije mogao da kaže da li je mladić skočio ili ga je neko gurnuo kroz prozor
Prema rečima svedoka, prvo se čula lomljava stakla, a zatim i stravičan vrisak.
- Stajali smo između zgrada i iznenada se čuo zvuk kao da je neko razbio prozor. Pogledao sam gore i u prvom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nisam mogao da prepoznam šta pada sa zgrade. Kada sam prišao, video sam da je u pitanju čovek - kaže izbezumljeni očevidac.
On dodaje da je vrisak bio strašan, a da mu je od prizora koji je onda ugledao pozlilo.
- Vrisak nikada neću zaboraviti, kao ni mladića koji je izlomljen nepomično ležao na betonu. Ne znam kako da izbacim tu sliku mrtvog mladića iz glave. Prizor je bio užasan. Potpuno smrskano telo ležalo je iza crvenog automobila - prepričao nam je očevidac.
Prema nezvaničnim informacijama, A. K. je došao u zgradu oko 23.30, što su zabeležile sigurnosne kamere postavljene iznad ulaznih vrata.
- Trebalo bi da se vidi kod koga je nesrećni mladić išao. Međutim, nije isključeno ni da se bacio kroz jedan od prozora u hodniku. Kada to bude otkriveno, lakše ćemo da sprovedemo dalju istraga. Zasad nije poznato da li je on gurnut ili ga je neko gurnuo - rekao je izvor blizak istrazi.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Muškarac preminuo nakon pada sa desetog sprata

Izvor: Mondo, 24.Jul.2010

Muškarac A.K. (34) pao je sa desetog sprata zgrade u ulici Grčića Milenka 4a u Beogradu i od zadobijenih povreda umro na licu mesta, rekla je u subotu ujutru portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.