Izvor: Blic, 19.Feb.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić do smrti krvario na snegu

KRALJEVO - Marko Milović (24) iz Nikšića, koji je umro nakon tuče u noći između subote i nedelje ispred diskoteke „Rojal" na Kopaoniku, ugušio se zbog povreda koje je zadobio u fizičkom obračunu. Miloviću je u tuči polomljena nosna kost, a smrti je doprinelo i obilno krvarenje koje je potom usledilo, potvrdio je juče za „Blic" istražni sudija Opštinskog suda u Raški Srećko Topalović.

Policija je samo nekoliko sati posle tuče uhapsila Strahinju M. (21) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz Kraljeva, studenta DIF-a i instruktora skijanja na Kopaoniku, koji se tereti za ubistvo Marka Milovića.

U istrazi je utvrđeno da je Milović, koji je u Beogradu studirao na Pravnom fakultetu, sa prijateljima došao na Kopaonik zbog provoda tokom vikenda. Otišao je na žurku u „Rojal" i pretpostavlja se, kao i većina gostiju, popio „čašicu više". Oko četiri sata ujutro verbalno se sukobio sa Strahinjom M. zbog devojke. Kako saznajemo, posvađali su se oko izvesne Tijane iz Vojvodine koju je pokojni Milović znao odranije i kojoj je prišao malo agresivnije, nakon čega je Strahinja M. reagovao, navodno, u nameri da je zaštiti. Verbalni sukob je prerastao u fizički, ali van diskoteke. Šta se, međutim, dešavalo napolju je nepoznanica i za istražne organe. Teško povređenog Milovića našle je patrola policije i odmah obavestila kolege i Hitnu pomoć, ali uprkos naporima lekara, mladić je preminuo.

Prijatelji uhapšenog Strahinje M. kažu da se radi o momku koji nikada nije imao problema sa zakonom i koji je bio posvećen sportu. Drugovi Marka Milovića, međutim, izražavaju sumnju da je Milović bio pijan i da se u takvom stanju sukobio sa nekim mladićem oko devojke.

- Marko nije pio i nije bio konfliktna ličnost. Čak i kada bi nekog u prolazu zakačio, odmah se izvinjavao. Zbog toga nam je čudno da se on napio i posvađao sa nepoznatim mladićem.

Čudno je i to što je Marko, kako smo čuli, povređen ležao na snegu ispred kafića. Pa tu je kompleks lokala, stalno je gužva i nemoguće da ga niko nije video i pružio mu pomoć - kažu Milovićevi drugovi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.