Mladenovac: Staricu kojoj su umrli ćerka, sin i snaja, zaklao unuk

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2018, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladenovac: Staricu kojoj su umrli ćerka, sin i snaja, zaklao unuk

U Mladenovcu je uhapšen D.S. (1981), osumnjičen da je ubio 85-godišnju staricu, potvrdila je mladenovačka policija.

Postoje osnovi sumnje da je D.S. u svojoj porodičnoj kući preminuloj naneo više udaraca metalnom šipokom u predelu glave, a zatim joj nožem naneo smrtonosne povrede, saopštila je policija.

Prethodno je "Blic" objavio, pozivajući se na nezvanične izvore, da je D. S. uhapšen je jer se sumnjiči da je danas oko 14 sati u selu Kovačevac kod Mladenovca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ubio svoju babu Z. S. (85).

Prema nezvaničnim informacijama medija, on je nakon zločina sam pozvao policiju.

Kako navode komšije nesrećne žene ubica je bio psihički bolesnik, a živeo je sam sa babom nakon što su mu roditelji preminuli.

Starica je bila dobra, pokretna za svoje godine, ali imala je tužnu sudbinu. Umrli su joj ćerka, sin i snaja. Svi smo u šoku. Ne možemo da verujemo da se to desilo - pričaju komšije, prenosi "Blic".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.