Izvor: B92, 07.Feb.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mito u školi?

Ćuprija -- Policija u Ćupriji uhapsila direktora Više medicinske škole i predsednika Upravnog odbora škole zbog primanja mita.

MUP Srbije je saopštio da je policija uhapsila Milisava Stojanovića i Radosava Đorđevića zbog primanja mita, a u saopštenju se navodi da se njih dvojica terete da su od jednog profesora te škole tražili 5.000 evra kako bi mu omogućili radni odnos na neodređeno vreme. Prema navodima policije, novac su dobili 6. februara u Stojanovićevoj kancelariji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Advokat Dragan Alempijević, angažovan u Višoj medicinskoj školi, rekao je da je policija i njega privela na informativan razgovor jer se nalazio u prostoriji sa osumnjičenima, ali da je pušten kući posle saslušanja.

Stojanović je za direktora Više medicinske škole imenobav pre oko mesec dana, na predlog Upravnog odbora škole. Pre toga je radio kao neurolog u lokalnom Zdravstvenom centru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.