Miokovci: Pas lutalica zaklao 16 ovaca i napao čoveka!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jul.2011, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miokovci: Pas lutalica zaklao 16 ovaca i napao čoveka!

Pas lutalica, u selu Miokovci nedaleko od Čačka, jutros je zaklao 16 ovaca,a zatim je nasrnuo na Dušana Nikitovića, koji je pokušao da odbrani svoje stado.

"Pozvala me je uplašena komšinica i rekla da nešto juri ovce, požurio sam u tor i video na sve strane poklane i pocepane životinje. Neke su još bile žive. Ogroman vučjak se tada ustremio na mene, i sva sreća da sam poneo očevu lovačku pušku, inače bi i mene zaklao", ispričao je Nikitović.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mesne zajednice Miokovci Miroslav Nedeljković je rekao da su psi lutalice problem ne samo gradske sredine, već i seoskih područja.

"Ovome se mora stati na put, problem su zakoni koji štite pse, ali ne i ljude i njihovu imovinu", upozorio je Nedeljković.

Nikitovići imaju stado od 40 ovaca i zanimljivo je da su 12 od 16 ovaca bile sjagnjene.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.