Miloš Simović: Kalinić od Jurišića napravio gulaš jer je bio s njegovom ženom

Izvor: Blic, 11.Okt.2014, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Simović: Kalinić od Jurišića napravio gulaš jer je bio s njegovom ženom

Miloš Simović, pripadnik "zemunskog klana", svedočio je juče putem video linka iz Beograda u Višem sudu u Madridu gde mu se zajedno sa Lukom Bojovićem i ostalima sudi za ubistvo Milana Jurišića Jureta, takođe pripadnika "zemunskog klana", u martu 2009. godine u Španiji.

Simović je putem konferencijske veze potvrdio da je bio deo istog klana kao i takođe optuženi Sretko Kalinić, ali je negirao da je učestvovao u Jurišićevom ubistvu i za njega optužio Kalinića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

On je naveo da se u vreme ubistva nije bio u Španiji, ali da mu je Kalinić kasnije ispričao da ga je ubio, raskomadao i delove tela bacio u reku Manzanares, jer su svo vreme zajedničkog života u stanu u Madridu imali čarke, a jedno vreme je čak sumnjao i da se upustio u intimnu vezu sa njegovom ženom.

U Specijalni sud u Beogradu stigao je zahtev i za saslušanje Kalinića o kojem će odlučivati narednih dana. Na suđenju koje je u ponedeljak počelo u Španiji, Bojović je negirao svoje učešće u ubistvu.

Simović i Kalinić u Srbiji služe maksimalne kazne zbog ubistva premijera Zorana Đinđića i zločina "zemunskog klana".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.